تکنولوژیها همواره در حال پیشرفت و بهبود هستند و بدیهی است که در زندگی انسانها نقشی مهم ایفا میکنند. پیشرفت تکنولوژی در زندگی افراد جنبههای مثبت و منفی ایفا میکند که در هرچه راحتتر شدن خدمات گام بر میدارند. یکی از پیشرفتهای مهم فناوری در طی سالیان اخیر در زمینه مزارع رندرینگ یا رندر فارم رخ داده است. این امکان باعث شده کاربران زیادی از این نوع تکنولوژی برای هر چه بهتر شدن کار خود استفاده کنند.

به طور کلی برای رندر کردن یک فایل با هرمحتوایی نیاز به عملیات رندرینگ است. خروجی نهاییای که حاصل میشود به صورت تکرایانه شخصی یا شبکهای از چند رایانه که به هم متصل هستند، است. کامپیوترهای متصل بهم عملیات رندرینگ را با قدرت بسیار بیشتر نسبت به تک رایانهها انجام میدهد. رندر فارمها با توجه به ماهیت شبکهسازی یکپارچه برای عملیات رندرینگ کمک شایانی به سرعت رندرینگ در پروژههای بزرگ کردهاند. چرا که ادغام قدرت چند کامپیوتر قدرت بالایی را در اختیار کاربران قرار میدهد.
رندر فارم به شبکهای از کامپیوترها گفته میشود که برای رندر کردن محتوا خلق شده به وسیله کامپیوتر طراحی شدهاند. این شبکه کامپیوتری به روش محاسبات الگوریتمی اقدام به ساخت تصویر نهایی میکنند. هر رندر فارم را میتوان یک کامپیوتر بسیار قدرتمند در نظر گرفت که از اتصال چندین کامپیوتر بههم ایجاد شدهاست. رندر فارم بیشتر در زمینهٔ پردازش و محاسبات دستهای و موازی مورد استفاده فعالین رندرینگ قرار میگیرد.

در حال حاضر دو نوع رندر فارم در دنیا مرسوم است. ۱- رندر فارم سنتی که به صورت آفلاین عمل میکند. ۲- کلاد رندرینگ یا رندرینگ ابری که به صورت آنلاین عمل میکند. هر کدام مزایای خاص خود را دارند. در رندر فارم آفلاین کاربر پس از مدلسازی فایل نهایی را به شرکتهای ارائه دهنده رندرینگ تحویل میدهد. کاربر هیچگونه نظارتی در عملیات رندرینگ فایل خود ندارد و منتظر تحویل فایل نهایی توسط شرکت ارائه دهنده رندرینگ میماند. مزیت نسبی آن نسبت به رندر کردن با رایانه شخصی سرعت رندرینگ بالاتر آن است.

در مزارع رندرینگ سنتی کاربر آگاهی از میزان و نوع سختافزار شرکت ارائه دهنده خدمات ندارد. در واقع سخت افزار در اجاره کاربر به سبب استفاده شخصی نمیباشد. همچنین منابع موجود سختافزاری به صورت هوشمند توزیع نشده و امکان توزیع منابع بین فایلهای در حال رندر وجود ندارد. اما با پبشرفت تکنولوژی طی سالیان اخیر مزارع رندرینگ نیز دستخوش تغییرات گسترده فناوری و تکنولوژی شدهاند. به نوعی نسل جدید رندرینگ جایگزین عملیات آفلاین سنتی سابق شده است.

ققبل از ظهور تکنولوژی رایانش ابری مزارع رندرینگ خدمات خود را بر پایه اتصال چند رایانه به یکدیگر انجام میدادند. از معایب این نوع رندر نبود توزیع منابع هوشمند و عدم دسترسی کاربر در عملیات رندرینگ بود. به همین دلیل از رونق مناسبی در زمان خود برخوردار نبودند. در نسل جدید رندرینگ به کمک رایانش ابری که کاملا آنلاین است، فارمها منابع بروز سختافزاری بین کاربران توزیع میکنند. هر کاربر بر مبنای نیاز سختافزاری خود میتواند با هزینه بسیار کمتری نسبت به خرید سیستم شخصی تحت اختیار داشتهباشد.
از مزایای رندرینگ ابری این است که کاربر بر مبنای مصرف و نیاز خود منابع در اختیار دارد و هزینه به صورت کاملا هوشمند محاسبه میشود. دردر رندرینگ ابری سختافزار مورد نیاز به صورت آنلاین و به روشهای بسیار ساده در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت. همچنین نیازی به هیچ پیش زمینه استفاده ندارد. فقط با یک اینترنت پر سرعت و یک کامپیوتر شخصی منابع در اختیار شما قرار دارد. محاسبات رندرینگ به صورت آنلاین و هوشمند بر بستر رایانش ابری انجام میشود. این عملیات کاملا در دید کاربر است و نظارت کاملی بر عملیات رندرینگ وجود دارد.
کاربر در رندرینگ ابری به غیر از رندرینگ میتواند به تمامی نرمافزارها دسترسی داشته باشد. میتواند فایل مورد نظر خودش را قبل از رندرینگ به صورت انلاین توسط هر نرمافزاری ویرایش کند. انتقال فایل در تکنولوژی رایانش ابری به صورت آپلود فایل بوده که این عملیات بسیار راحت و همیشه در دسترس است. با معرفی نسل جدید رندرینگ منابع بین کاربران توزیع میشود تا بر مبنای نیاز خود سختافزار را دریافت کنند. همچنین قیمت بسیار مقرون بهصرفه سبب شده تا این نسل از رندرینگ به سرعت در بین کاربران محبوب شود.
[…] درست است، این موضوع میتواند برای برخی از ما کمی مبهم باشد. بنابراین قبل از اینکه به این پاسخ دهیم که مزرعه رندر چیست، اجازه دهید ابتدا به موضوع رندرینگ بپردازیم. […]